Over mij

Over mij

Mirjam Fennema,
Eigenaresse

Over mij

Over mij

Mirjam Fennema,
Eigenaresse

Over mij

Fris Organizing en Styling

Hallo, ik ben Mirjam Fennema. Sinds 2022 ben ik professioneel organizer en eigenaar van Fris organizing en styling in Kloetinge.

Ik ben getrouwd en heb twee, bijna volwassen, dochters. In mijn vrije tijd lees ik graag boeken en wandel ik met onze 2 honden. Ik ben graag in huis bezig en ook in onze tuin.

Ik ben enthousiast, hulpvaardig en organiseren zit mij in het bloed. Mijn omgeving vind het dan ook niet meer dan logisch dat ik voor het vak van professioneel organizer gekozen heb..

Naast particuliere klanten help ik ook graag klanten vanuit de WMO en PGB. Bij alle klanten geldt dat er  vaak een onderliggende reden is dat er hulp gevraagd word. Geen klant is daarom hetzelfde. Dat vind ik juist zo leuk, en ook een uitdaging om voor iedereen een passende situatie te creëren. Ik ben een hoop gewend en kijk dus nergens meer van op. 

Ik ben aspirant lid van de NBPO, de branchevereniging van professioneel organizers. En lid van de regiogroep Zeeland. Dit zorgt er voor dat ik regelmatig bijscholing volg. Hierdoor bied ik een dienstverlening die steeds voldoet aan de kwaliteit  van de huidige tijd. 

Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan. Word jij mijn klant?