Organizing verhuizen

Organizing verhuizen

"Sometimes all we need is a fresh start"

Organizing verhuizen

Herken jij onderstaande punten?

Wil jij

Ik help je hier graag bij. Met mijn ruime ervaring met verhuizen weet ik wat er komt kijken bij een verhuizing en hoe je dit in goed organiseert. Samen zoeken wij eerst vóór de verhuizing al je spullen uit. Jij bepaalt wat er meegaat en wat een andere bestemming krijgt. We zorgen ervoor dat je spullen in duidelijk gelabelde dozen komen en ik help jou, na de verhuizing, gestructureerd je nieuwe huis weer in te richten. Alles krijgt een duidelijke plek zodat jij het later weer makkelijk terug kunt vinden.

Hiernaast kan ik jou helpen je oude woning verkoop klaar te maken voor een breed publiek. Hierdoor zal jouw woning snel en voor een goede prijs verkocht worden.  vastgoedstyling

Ook is er de mogelijkheid om stylingadvies te krijgen voor je nieuwe woning. Interieur styling

Organizing verhuizen

Organizing verhuizen